maanantai 1. huhtikuuta 2013

Janitsaaripuu, lukukerta 2



...eli toista kertaa luvussa tämä: Janitsaaripuu

Vietin Pääsiäistä vanhempien sohvalla maaten, pashaa syöden ja tätä lukien, koska, no, teki mieli, enkä saanut American Psychoa enää mahtumaan matkakassiin. Janitsaaripuu löytyi mukavasti hyllystä, ja oli leppoista ja myös jännittävää seuraa. Ajoittainen outo latominen ja aaaika monet kirjoitusvihreet häiritsivät edelleen, mutta ne on vaan kosmeettisia virheitä. Tarina itse ei niistä kärsinyt.

Viime kerrasta ollaan edistytty sen verran, että sarjan kakkososa, The Snake Stone, löytyy edellisen Lontoon matkan jäljiltä kirjahyllystä. (Sarjasta on tosin tähän mennessä ilmestyneet myös osat Kolme ja Neljä.) Se on nyt helppo napata lukuun kun on maailmanaika ja hahmot muistissa. Ei kovin hyvässä muistissa, mutta kai tuonne päähän jotain jäi kiinni... vyötärölle jäi ainakin muistot pashasta. Perhele.

Olin muuten KOKO maaliskuun kirjanostolakossa, kokonaisen kuukauden(!) koska tammi-helmikuussa tuli raahattua parikin kassillista kirjoja lähidivareista. Lukulista sen kun kasvaa... kirjahylly taas tuntuu kutistuneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti