torstai 30. huhtikuuta 2015

Varjojen huone


Nimi: Varjojen huone
Alkuperäinen nimi: Pythias Anvisningar
Kirjoittaja:
Erik Axl Sund
Julkaistu: Suomeksi 2014 Otavalta, tämä pokkaripainos 2015
Genre: Dekkari
Sivuluku: 364



Nämä perhanan kirjat menevät ihan huomaamatta! Vähän aloittaa niin hetken päästä ollaan jo puolivälissä! Ja juuri kun luulee että okei, näin homma meni, niin eeeeei! Ja siksi sitä perhanan kirjaa ei voi laskea käsistään.


Posti toi lainakirjan päivässä, juuri ehdin lukea edelliset murhamysteerit alta, eikähän tässä mennyt kuin muutama ohi lentänyt tunti ja melkein yöunet. Jos ensimmäisen kirjan alku oli synkkää, niin nyt sitä vasta pimeässä tarvottiin, kun murhat selviävät ja niiden takana oleva hyväksikäyttöjen vyyhti tulee päivänvaloon. Pää taitaa tarvita vielä päivän tai pari kaiken sulatteluun.


Jos haluaa upottautua päiväksi tai pariksi ihmismielen pimeälle puolelle, niin suosittelen. En mene sanomaan kauanko viimeisen sivun jälkeen menee, että näkee taas sitä valoa jossain.




   Jos syyttäjä Kenneth von Kwist olisi ollut luova ihminen, hänen kiroilussaan olisi ollut muutakin kuin pelkkää saatanaa, helvettiä ja paskaa. Mutta hän nyt ei ole sellainen ihminen. Niinpä hän toistaa "Voi saatanan paska, helvetti" ja tyhjentää viskilasin yhdessä hujauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti